logo songteksten.net

Caitlyn Jenner droeg beha en slipje onder pak

LOS ANGELES - Caitlyn Jenner droeg stiekem een beha en slipje onder haar pak, toen ze nog door het leven ging als Bruce Jenner. Dat schrijft de realityster in haar memoire The Secrets Of My Life, waar People passages van in handen heeft.

"Niemand weet dat ik onder mijn kostuum een slipje aanheb en een beha draag", schrijft Jenner. "Dat ik niet Bruce Jenner ben, maar een vrouw die ik Caitlyn zal gaan noemen, die Bruce moet spelen met uitzondering van gestolen momentjes", vervolgt de 67-jarige tv-ster.

In april 2015 onthult Bruce Jenner in het tijdschrift Vanity Fair dat hij voortaan door het leven zal gaan als Caitlyn. Ze staat die maand ook prominent op de cover van het blad en in september 2015 ondergaat ze een operatie voor sekseverandering.

Caitlyn openbaart in het boek dat ze zich nooit op haar gemak voelde tijdens de seks met haar ex-vrouw en moeder van onder andere Kendall en Kylie, Kris Jenner. Zij reageerde maandag boos op de uitgelekte passages uit de memoire en zei dat Caitlyn het verhaal over haar relatie met Kris uit haar duim heeft gezogen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren