logo songteksten.net

Anna puzzelt met tijd na komst dochter

AMSTERDAM - Anna Drijver moest na de komst van haar dochtertje Lea wennen aan het verdelen van haar tijd. "Die kun je maar één keer uitgeven. Soms denk je: ik kom nergens meer aan toe", aldus de actrice dinsdag in het AD. "Als ik nu vrouwen of mannen 's morgens vroeg door Amsterdam zie fietsen met hun kind, denk ik: wow! Dat kind heeft al gegeten, is gewassen, aangekleed. Respéct!"

Het moederschap gaat Anna echter goed af. "Iedereen vindt zijn eigen kind natuurlijk heel leuk, maar ze is gelukkig heel makkelijk. Eigenlijk gaat het puzzelen nu pas beginnen", doelt Anna op het feit dat ze nu weer aan het werk gaat.

In juli keert Anna terug in haar rol als journaliste in de marathonvoorstelling Borgen. Vorig jaar stond ze nog zwanger op het toneel. "Toch een bijzonder idee dat de baby in mijn buik alles meekreeg wat er op toneel gebeurde. De ene keer de cello, dan de trompet, de discussies, alles. En het publiek reageerde ook. Pas je op, gaat het wel, ben je niet te moe? Ik had het idee dat ik me vaker versprak door die zwangerschap. Dat kan ik nu rechtzetten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren