logo songteksten.net

Madonna in de fout met kritiek op biopic

NEW YORK - Madonna heeft woensdag opnieuw kritiek geuit op de film over haar leven die deze week werd aangekondigd. Ze ging daarbij in eerste instantie wel flink in de fout.

In een filmpje op Instagram wees de Material Girl haar volgers op een aantal fouten in het script. Volgens The Hollywood Reporter las ze een regel van de eerste pagina voor. De scène ging over een interview met talentenjachtpresentator Dick Clark dat ze gaf tijdens het programma American Bandstand in de jaren tachtig. Madonna zegt daarin: "Ik ben geboren in Detroit, ik ben een beroemde schoolverlater."

In de Instagramvideo zegt de zangeres: "Ik ben in Bay City geboren, niet in Detroit. En ik ben niet met de middelbare school gestopt. Ik ben zelfs naar de Universiteit van Michigan gegaan." Al snel daarna werd ze erop gewezen dat de beelden van American Bandstand waarin ze de uitspraken wel degelijk doet online staan en verwijderde ze haar post.

Later plaatste ze wel nog een spreuk op het sociale medium. "Maak je niet druk om de mensen die achter je rug om praten. Er is een reden waarom ze achter je staan." Ze schreef daarbij dat scriptschrijver Elyse Hollander, producent Brett Ratner en studio Universal niet zullen wegkomen met leugens.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren