logo songteksten.net

Jenna Dewan had iets met Justin Timberlake

LOS ANGELES - Voordat zij trouwde met Channing Tatum, heeft Jenna Dewan Tatum een tijdje gedatet met Justin Timberlake. Dat bevestigde de actrice in de show Watch What Happens Live.

Jenna was achtergronddanseres voor Justin toen de zanger in 2002 zijn relatie met Britney Spears beƫindigde. De twee waren al goede vrienden, maar na de breuk met Britney sloeg de vlam over tussen Justin en Jenna. Alhoewel de romance volgens de World Of Dance-presentatrice niet lang duurde. "We waren al bevriend, toen begonnen we wat te daten, en uiteindelijk werden we weer gewoon vrienden."

Destijds waren er al geruchten dat Justin en Jenna iets met elkaar hadden, maar de twee hebben daar nooit uitspraken over gedaan. De relatie was ook te zien in de ongeautoriseerde biopic over Britney die deze winter op de Amerikaanse televisie te zien was. Daarin krijgen Britney en Justin ruzie als de zangeres haar ex in een club met Jenna ziet, waarop er een dansbattle tussen de twee uitbreekt. Dat is volgens Jenna echter verzonnen. "Ik wou dat ik kon zeggen dat dat waar is, want dat zou het coolste verhaal ter wereld zijn. Maar nee, het is nooit gebeurd - niet dat ik heb gezien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren