logo songteksten.net

Katy Perry houdt stilte tijdens concert

LONDEN - Katy Perry heeft donderdagavond een optreden dat zij voor een klein publiek in Londen gaf onderbroken voor een moment stilte voor de slachtoffers in Manchester.

De zangeres sprak volgens Billboard tijdens het concert ook over de tragedie na afloop van het concert van Ariana Grande maandagavond. "Ik weet dat het moeilijk is voor jullie. Ik heb het ook moeilijk. We houden allemaal van muziek. We luisteren allemaal naar dezelfde muziek. En als je denkt aan wat er gebeurd is, dan weet je: dat is mijn zus, dat is mijn broer, dat is mijn nicht, dat is iemand die van muziek houdt. Het is vreselijk, het is vreselijk, het is vreselijk."

Katy vroeg haar fans te helpen waar ze kunnen. "Als je iets kan doen om te helpen, dan moet je dat doen. Als je dat niet kan, is dat ook oké. Maar wat je niet moet doen, is ze laten winnen. Ze kunnen dat deel van ons nooit, nooit afnemen."

De Amerikaanse besprak eerder deze week de aanslag in een radioprogramma. "Ari’s fans zijn mijn fans en mijn fans zijn Ari’s fans", zei ze toen. "Het beste wat we nu kunnen doen is ons verenigen en lief zijn voor elkaar.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren