logo songteksten.net

Lil' Kleine ervaart succes anders dan gedacht

AMSTERDAM - Lil' Kleine droomde als kind van beroemdheid, maar Jorik Scholten (23) ervaart zijn succes totaal anders dan hij had verwacht.

''Het is wel anders dan ik als kind had gedacht. Het is misschien arrogant om te zeggen, omdat je dan denkt: hee, is het dan niet goed genoeg. Maar als kind lijkt alles nóg groter'', vertelt de rapper in Volkskrant Magazine. "Als kind dacht ik dat iedereen op tv miljonair was en ik merk nu dat dat gewoon niet zo is, dat het nog steeds hard werken is."

"Ik ben dankbaar voor alles, ik geniet echt, maar het is niet wat een Justin Bieber meemaakt. Of een Michael Jackson. Het kan echt nog veel groter. Je kan ook internationaal bekend worden, dan heb je uitverkochte stadions, kun je op wereldtour." Desondanks is de rapper naar eigen zeggen tevreden.

Jorik vertelt dat hij zijn middelbare school niet heeft afgemaakt, maar vindt dat niet vervelend. ''Toen ik op de basisschool het advies vmbo-k kreeg, moest ik huilen. Zelf wist ik al lang dat ik beroemd zou worden, maar ik dacht echt: ik heb mijn vader teleurgesteld. Al heeft hij altijd gezegd: de meeste miljonairs hebben niet meer dan de mavo. En ik heb hem altijd gezegd: ik ga rijk worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren