Harry Styles belt met gewonde Manchester

Door ANP, maandag 29 mei 2017 02:19, views: 9, bron: ANP

MANCHESTER - Eén van de gewonden van de aanslag in Manchester vorige week, heeft dit weekend een telefoontje gekregen van haar idool Harry Styles.

De zus van de 14-jarige Freya deed eerder deze week een oproep op social media. Daarin noemde ze haar zusje "zijn grootste fan" en vroeg ze mensen haar bericht te delen in de hoop dat Harry het zou lezen. De One Direction-zanger belde Freya zaterdag, een dag nadat ze bij bewustzijn was gekomen.

De tiener was samen met haar evenoude beste vriendin Nell bij het concert van Ariana Grande. Terwijl Freya's vader buiten stond te wachten, werden de meisjes geraakt door de explosie. Nell overleefde de aanslag niet. Freya werd ter plekke gereanimeerd en afgevoerd, en moest in het ziekenhuis een operatie van ruim 10 uur ondergaan. Ze is inmiddels nogmaals onder het mes gegaan en zal de komende tijd meer operaties nodig hebben.

Volgens het blog dat de familie bijhoudt, belde Harry zaterdag onverwachts. De zanger, die opgroeide in Freya's woonplaats, stak de tiener een hart onder de riem. "Freya werd wakker, Harry zei dat hij van haar hield, zij zei dat ze van hem hield, en toen zei papa dat hij van hem hield", schrijft de zus van de fan volgens Manchester Evening News op het blog.

Gekoppelde artiesten


bottrap