logo songteksten.net

Sofia Richie: ik heb niets met Scott Disick

CANNES - Er is niets romantisch gaande tussen Scott Disick (34) en Sofia Richie (18). Dat liet de dochter van Lionel zondag weten op Twitter.

De geruchten dat er iets was opgebloeid tussen de twee ontstonden nadat TMZ foto's had gepubliceerd waarop Scott en Sofia het wel erg gezellig hadden op een jacht voor de zuid-Franse kust, waar Scott deze week zijn verjaardag viert.

De realityster en het model zijn daarop erg aanhankelijk, en op één van de kiekjes tilt Scott Sofia in zijn armen over het dek. Zondag schreef Sofia echter op Twitter dat de twee slechts "homies", oftewel vrienden zijn.

Sofia kwam afgelopen augustus in de picture te staan toen ze iets kreeg met Justin Bieber. Veel van zijn fans waren daar niet blij mee en postten hatelijke comments op zijn social media. De zanger dreigde toen van Instagram af te gaan als ze niet aardiger zouden zijn. Daaruit ontstond een ruzie met zijn ex Selena Gomez, die hem toebeet dat hij dan ook niet zoveel foto's van Sofia moest plaatsen. Na de online woordenwisseling die daarop volgde, verwijderde Justin zijn account daadwerkelijk. In februari keerde hij echter terug op het sociale medium.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren