logo songteksten.net

Glennis Grace maakt beroemde vrienden in VS

LOS ANGELES - Glennis Grace loopt in de Verenigde Staten de ene na de andere ster tegen het lijf. Dinsdag deelde de zangeres een foto met Jennifer Hudson, die ze “eindelijk kon ontmoeten”.

“Ik vond het geweldig met je te chillen”, schreef Glennis bij de foto. Volgens haar is Jennifer “een prachtige ziel” en “een schatje”. Glennis hoopt in de Verenigde Staten voet aan de grond te krijgen. Een video waarin ze een nummer van Whitney Houston zingt, ging eerder dit jaar als een lopend vuurtje door de VS. Vorige week gaf de Amsterdamse zangeres haar eerste optreden in Los Angeles. Dat concert werd bijgewoond door onder anderen Bebe Winans en andere leden van de beroemde muzikale familie.

Glennis maakte eerder al indruk op Jennifer, die iedereen uitdaagde deel te nemen aan haar ‘Deliver Challenge’. Vorige week riep Jennifer haar Instagram-volgers op de hoge noten uit haar nummer Where You At te zingen en haar een filmpje van hun zangprestaties te sturen. Glennis nam maandag deel, Jennifer deelde de video en oordeelde dat de Amsterdamse zangeres “style” heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren