logo songteksten.net

Tyga helemaal klaar met Kylie Jenner

LOS ANGELES - Tyga is niet van plan zijn knipperlichtrelatie met Kylie Jenner nieuw leven in te blazen. “Toen het goed was, was het goed. Maar toen het slecht ging, ging het echt heel slecht”, zei de rapper donderdag in een Amerikaanse radioshow over zijn relatie met het 19-jarige halfzusje van Kim Kardashian.

Tyga noemt teruggaan naar Kylie, met wie hij drie jaar een knipperlichtrelatie had, “niets voor mij”. Terugblikkend vindt de 27-jarige rapper, die geboren werd als Michael Ray Stevenson, dat het leven van Kylie niet bij dat van hem past. “Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago.”

Zo vindt Tyga social media niet zo interessant. “Ik hou ervan het een beetje mysterieus te houden, maar zij verdient er juist haar geld mee en dat wist ik.” Volgens Tyga is zijn leven een stuk rustiger sinds de breuk in april. “Zijn er de laatste maanden negatieve verhalen over mij opgedoken?”

Hoewel Tyga klaar is met Kylie, zegt hij nog wel van haar te houden. “Maar ik ben niet meer verliefd.” Ook Kylie lijkt klaar met de rapper, zij is inmiddels gelukkig met Travis Scott. Een tatoeage die ze liet zetten voor Tyga liet ze eerder deze maand veranderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren