logo songteksten.net

Steun Khloé verbaasde Lamar Odom

LOS ANGELES - Oud-basketballer Lamar Odom kon niet geloven dat zijn vrouw Khloé Kardashian naast zijn bed zat toen hij bijkwam uit zijn coma in 2015. De twee lagen al in scheiding toen Lamar buiten bewustzijn raakte nadat hij dagenlang had gefeest met veel drugs en prostituees.

In een essay dat de voormalig LA Laker schreef voor The Players Tribune vertelt hij over zijn worsteling met drugsverslaving. Hij vertelde dat hij op zijn dieptepunt door Khloé werd betrapt in een motel, waar hij coke gebruikte met een andere vrouw. "Ik ben miljonair. Ik ben weggekomen uit Queens, ik heb twee NBA-titels gewonnen. En ik eindig in een motel, met een willekeurig persoon, aan de coke. Maar ik wilde alleen maar high worden met dat meisje en ik had nergens anders om naar toe te gaan. De waarheid is dat ik gewoon een schoft was."

Hij kan zich nog goed herinneren dat hij Khloé, die hij niet bij naam noemt, zag in het ziekenhuis. "Mijn ex-vrouw was in de kamer. Na alles wat ik had gedaan, verbaasde het me haar te zien. Dat was het moment waarop ik me realiseerde dat ik er slecht aan toe was."

Zijn twee kinderen Destiny (18) en Lamar jr. (16) hielden Lamar op de been, zo vertelt hij in zijn essay, waarin hij ook schrijft over zoontje Jayden, die overleed aan wiegendood toen hij zes maanden oud was. "Ik ben nu clean. Maar het is een dagelijkse strijd. Ik heb een verslaving. Ik zal altijd een verslaving hebben. Ik bedoel, ik zou op dit moment high willen worden. Maar ik weet dat dat niet kan want ik wil er zijn voor mijn kinderen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren