logo songteksten.net

Lady Gaga reageert op dagvaarding Dr. Luke

NEW YORK - Het juridische team achter producent Dr. Luke probeert de waarheid te manipuleren door Lady Gaga te dagvaarden in zijn proces tegen Kesha. Dat beweert de woordvoerder van Gaga in een statement.

De zaak tussen Kesha en Dr. Luke speelt al jaren en draait om het contract van de zangeres om in samenwerking met de producent een derde album te maken voor label Sony. Kesha beweert dat Luke haar seksueel en mentaal heeft misbruikt en zij daardoor niet meer met hem kan samenwerken. De producer ontkent dat en meent dat Kesha met de aantijgingen onder haar contract probeert uit te komen.

Lady Gaga heeft Kesha altijd openlijk gesteund in de zaak. Volgens het team van Dr. Luke heeft zij vanwege haar band met Kesha relevante informatie, onder meer over een volgens de producent valse beschuldiging aan zijn adres. Op eerdere pogingen van Dr. Luke om een verklaring van Gaga te krijgen en een datum te prikken voor een getuigenis zou zij niet gereageerd hebben.

Zondag liet de advocaat van Lady Gaga weten: "Zoals het juridische team van Lady Gaga zal laten zien in de rechtbank, heeft zij alle informatie die zij heeft over deze zaak al gegeven en is ze hooguit een indirecte getuige in dit proces. Dr. Lukes team probeert de waarheid te manipuleren en media-aandacht te krijgen door de rol van Lady Gaga te overdrijven en haar er onterecht van te beschuldigen dat ze een redelijk verzoek heeft ontweken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren