logo songteksten.net

Justin Bieber weer in het openbaar

LOS ANGELES - Justin Bieber heeft zich voor het eerst sinds het afbreken van zijn Purpose Tour weer officieel in het openbaar vertoond. De zanger dook donderdagavond plaatselijke tijd op bij de presentatie van zijn T-shirt-lijn in West Hollywood.

Ontwerpster Karla Welch heeft de shirts voor Justin ontworpen. De lijn bestaat uit zeven verschillende ontwerpen, allemaal wit en extra lang, het favoriete model van de Canadees. De Sorry-zanger verrichtte bij de presentatie geen officiƫle handelingen. Na zo'n dertig minuten was hij weer vertrokken.

Bieber gaf eerder donderdag op Instagram uitleg over het afbreken van zijn tournee. "Ik heb mijn onzekerheden de overhand laten nemen", zegt hij daarin onder meer.

De zanger begint met een bedankje aan zijn fans. "Leren en opgroeien is niet altijd makkelijk geweest maar de wetenschap dat ik niet alleen ben heeft me op de been gehouden", laat hij weten. In de post beschrijft hij hoe hij verbroken relaties in het verleden afreageerde op anderen. "Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren