logo songteksten.net

Taylor Swift: dj greep naar mijn blote kont

DENVER - Taylor Swift heeft voor het eerst gesproken in de rechtszaak tegen radio-dj David Mueller, die haar in 2013 onzedelijk zou hebben betast. In haar getuigenis was de zangeres meer dan duidelijk. "Hij betastte mij absoluut. Hij betastte mij erg lang."

"Het was ontzettend schokkend en iets waar ik nog nooit mee te maken had gehad", vervolgde Taylor volgens de BBC in de rechtbank. "Nadat dit was gebeurd, was het alsof iemand een licht had uitgeschakeld in mijn persoonlijkheid."

Taylor bevestigde dat Mueller tijdens het fotomoment onder haar rokje tastte. "De reden dat dit zo'n sluwe en smerige daad is komt omdat er een muur achter ons was", aldus de zangeres. Volgens haar kon daardoor niemand zien wat er gebeurde. "Hij tastte onder mijn rokje en greep opzettelijk naar mijn blote kont. Hij raakte niet mijn rib of mijn hand aan, hij pakte me bij mijn blote kont."

Tegenaanklacht

De gebeurtenissen deden zich voor toen Taylor promotiewerk deed voor haar concerttour Red in 2013. Toen ze het radiostation Kygo bezocht had ze voor Muellers show een ontmoeting met hem. De dj werd ontslagen nadat Taylor en haar moeder de bazen van het station inlichtten. Mueller klaagde Taylor vervolgens aan omdat zij hem vals zou hebben beschuldigd. De zangeres kwam daarop met een tegenaanklacht, waarin ze de radioman beschuldigt van aanranding.

De moeder van Taylor legde woensdag al een emotionele getuigenis af in de zaak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren