Chris Brown lucht hart over slaan Rihanna

Door ANP, woensdag 16 augustus 2017 19:52, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - Chris Brown heeft voor het eerst openhartig gesproken over de avond waarop hij zijn toenmalige vriendin Rihanna sloeg. De zanger doet zijn relaas in de documentaire Welcome To My Life.

De relatie tussen Chris en Rihanna zat op dat moment al in een diep dal doordat de zanger had opgebiecht dat hij was vreemdgegaan. Op 8 februari 2009 liep de ruzie uit de hand in de auto toen de twee een feestje hadden bezocht. In de auto zou Rihanna Chris' mobieltje hebben gepakt en enkele berichten hebben gelezen die niet voor haar ogen bestemd waren.

"Ik weet nog dat ze me probeerde te slaan, maar toen gaf ik haar een klap. Ik sloeg haar met gebalde vuist", aldus Chris. "Haar lip scheurde open. Toen ik het zag, was ik in shock. Ik dacht: fuck, waarom heb ik haar geslagen."

Bloed

De situatie werd er niet beter op toen Rihanna in Chris' gezicht spuwde. "Ze spuugde bloed in mijn gezicht en dat maakte me alleen maar kwader", zegt de zanger. Volgens hem hield de worsteling nog even aan voordat Rihanna uiteindelijk naar buiten schreeuwde dat hij haar probeerde te vermoorden.

Chris, die enkele weken in de gevangenis zat en een taakstraf kreeg, zegt dat het incident hem waarschijnlijk voor altijd zal achtervolgen. "Dit was de grootste fout van mijn leven. Dit heeft mijn leven veranderd."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten


bottrap