logo songteksten.net

Fans Mariah Carey hopen op hit Taylor Swift

LOS ANGELES - Fans van Mariah Carey roepen elkaar op social media op om de nieuwe single van Taylor Swift te kopen of zoveel mogelijk te streamen.

Mariah heeft niets van doen met Look What You Made Me Do, maar als het nummer snel bovenaan de hitlijsten terechtkomt, houdt de zangeres haar gedeelde record voor langste nummer 1-hit ooit.

Zomerhit Despacito van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber evenaarde deze week het record dat Mariah in 1995 vestigde samen met Boyz II Men. Hun liedje One Sweet Day stond toen zestien weken lang op de hoogste positie in de hitlijst. Als Despacito komende week nog steeds op nummer 1 staat, verdwijnt Mariah dus uit de boeken als artiest die het langste de Amerikaanse Top 100 domineerde.

Volgens Billboard, dat de hitlijst uitgeeft, stevent Taylor hard af op de nummer 1-positie. Het blad voorspelt zelfs dat Look What You Made Me Do deze week met zo'n 400.000 downloads het record voor 2017 breekt voor bestverkopende nummer in de week van de release. Die eer ging tot nu toe naar Ed Sheeran, wiens Shape Of You in januari in een week 240.000 keer werd gedownload.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren