logo songteksten.net

Robbie Williams: roem slecht voor gezondheid

LONDEN - Zijn terugkeer in de spotlights is niet goed voor de mentale toestand van Robbie Williams. Dat vertelt de Brit in een openhartig interview met de Sunday Times.

Robbie tekende vorig jaar een nieuw platencontract en bracht album The Heavy Entertainment Show uit. Hij ging ook weer toeren met zijn nieuwe muziek, maar dat viel de zanger zwaar. Hij kwam zes weken lang niet zijn hotelkamers uit vanwege zijn pleinvrees, die hij naar eigen zeggen heeft opgelopen doordat hij vaak in situaties verkeert waarin het onmogelijk is te vertrekken, zoals tijdens een optreden.

"Deze baan is heel slecht voor mijn gezondheid. Het wordt mijn dood als ik het niet anders ga bekijken", aldus de zanger in het interview. Robbie denkt dat zijn psychische problemen minder heftig zouden zijn als hij niet beroemd was geworden. "Depressie zit in mijn familie, maar ik weet niet of ik zo mentaal ziek zou zijn zonder de roem. Je ligt onder een vergrootglas in de vorm van de aandacht van de hele wereld, en daardoor worden je tekortkomingen uiteraard ook uitvergroot."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren