logo songteksten.net

Miley Cyrus op podium met Billy Joel

NEW YORK - Billy Joel heeft een waar spektakelstuk gemaakt van zijn maandelijkse concert in Madison Square Garden, meldt muzieksite Rolling Stone. De Amerikaan haalde Paul Simon en Miley Cyrus op het podium. Het trio bracht een swingende versie van You May Be Right.

Het was een van de nummers die Billy tijdens de toegift van het concert speelde. Daarvoor waren Paul en Miley al op het podium geweest om met hem een duet te doen. Met Paul deed hij Late In The Evening en The Boxer, de hit die Paul met Art Garfunkel had. Met Miley deed hij New York State Of Mind.

Billy Joel speelt iedere maand in Madison Square Garden. Dit was zijn 45ste concert in de reeks. Het is onduidelijk wanneer hij ermee stopt. Tot ver in 2018 zijn de concerten stijf uitverkocht.

Voor Miley was het een druk weekend. Vrijdag was ze al in Nashville aan het optreden om te vieren dat haar nieuwe plaat Younger Now was uitgekomen. Met haar vader Billy Ray deed ze tijdens het verrassingsconcert ook een kleine Q&A-sessie. Daarin vertelden ze onder meer over hun beider gebruik van softdrugs, tot grote hilariteit van het publiek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren