logo songteksten.net

Zoon voor Jane The Virgin-acteur

LOS ANGELES - Justin Baldoni is vader geworden van een zoon. De acteur uit Jane The Virgin en zijn vrouw Emily noemen het jongetje Maxwell.

"Hij. Is. Er!", schreef Justin zondag op Instagram, waar hij ook een foto plaatste van Emily met de baby. "Onze kleine Maxwell Roland-Samuel Baldoni is woensdag ter wereld gekomen en heeft ons laten zien dat het mogelijk was dat onze harten dubbel zo vol konden raken. We willen iedereen bedanken voor de lieve berichten. We zijn zo dankbaar."

Het stel had al een dochtertje, de 2-jarige Maiya. Justin en Emily maakten eerder bekend dat ze deze keer een jongetje zouden krijgen. In een video op Instagram zei een emotionele Justin destijds tegen zijn ongeboren zoon onder meer: "Ik wil dat je weet dat zelfverzekerd zijn dan misschien belangrijk is voor succes, nederigheid is nodig voor geluk. Ik hoop je gedurende je leven te laten zien dat je vrouwen niet alleen moet respecteren, maar ze ook moet steunen op grote en kleine manieren. Ook als niemand kijkt en er geen beloning is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren