logo songteksten.net

Pretty Woman: The Musical naar Broadway

NEW YORK - Een van Hollywoods meest geliefde romcoms verschijnt in de zomer van 2018 als musical op Broadway: Pretty Woman. De film uit 1992, met Julia Roberts en Richard Gere in de hoofdrol, werd een wereldwijd succes en mag met recht een klassieker genoemd worden. Het verhaal gaat over een rijke zakenman en een prostituee, die verliefd op elkaar worden en veel meer overeenkomsten hebben dan ze vooraf denken. Voor Julia Roberts was de rol van prostituee Vivian haar definitieve doorbraak in de filmindustrie.

Volgens Paula Wagner, producer van de musical, gaan de shows op 20 juli 2018 beginnen in het Nederlander Theatre in New York. De officiƫle openingsavond vindt plaats op 16 augustus. Steve Kazee, die de rol van Richard Gere op zich neemt in de musical, wilde nog niet teveel loslaten tegenover Entertainment Tonight: "Ik heb de film bekeken om te kijken of we alles goed hebben gedaan, het moet er toch op lijken. Ik denk dat dat gelukt is, we gaan dit verhaal vertellen aan een nieuwe generatie."

De show is niet de eerste film die tot musical wordt omgebouwd. Eerder werden de films Mean Girls, King Kong en Harry Potter naar Broadway gebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren