Birgit Schuurman denkt anders over borstvergroting

Door Novum, woensdag 27 april 2011 10:23, views: 6, bron: Novum

(Novum) - Birgit Schuurman had altijd een duidelijke mening over borstvergroting, maar denkt daar tegenwoordig anders over. De 33-jarige actrice en zangeres sluit een grotere cupmaat niet langer uit.

"Ik had daar altijd een heel uitgesproken mening over: nooit", vertelt Schuurman in Grazia. "Met het idee: ik ben goed zoals ik ben. Inmiddels denk ik daar wat genuanceerder over. Niet dat ik het zo heel snel zou doen, maar ik zag in mijn omgeving voorbeelden van vrouwen bij wie de borsten erg hingen na twee kinderen. Ik kan me voorstellen dat je dan denkt: misschien wil ik ze toch een beetje laten liften en opvullen."

Birgit, die in juni 2009 moeder werd van Chico, is naar eigen zeggen ongeschonden uit de strijd gekomen na haar zwangerschap. "Dat halfjaar borstvoeding heeft voor mij niet vervelend uitgepakt."

Ook over botox twijfelt de brunette. "Ik ben totaal inconsequent", geeft Schuurman toe. "Voor nu zeg ik nee. Ik vind namelijk dat je langzaam oud hóórt te worden, dus dat hele gedoe is bullshit."

Toch snapt de actrice wel dat mensen aan zichzelf laten sleutelen. "Ik merk bijvoorbeeld dat de lachrimpels rondom mijn mond de laatste tijd blijven staan. Af en toe betrap ik mezelf erop dat ik plooitjes voor de spiegel een beetje gladstrijk, dan zie je ze niet. Maar als je daaraan begint, is het einde zoek."

bottrap