logo songteksten.net

BLØF noemt cover Ronnie Flex groot compliment

AMSTERDAM - BLØF is in zijn nopjes met het nieuwe jasje waarin Ronnie Flex de hit Omarm heeft gestoken. Het resultaat van de samenwerking, Omarm me, verscheen vrijdag op single.

"Wij zijn echt heel blij met het resultaat en het is een groot compliment dat dit nummer op deze manier een eigen tweede leven krijgt", vindt BLØF-zanger Paskal Jacobsen. Ronnie bracht zijn versie van Omarm eerder deze maand al ten gehore op Pinkpop, vrijdag is hij van de partij op BLØF's festival Concert At Sea. Daar brengt hij het nummer samen met de Zeeuwse band ten gehore.

Volgens Paskal komen "twee werelden samen" nu zijn band de handen ineen heeft geslagen met de Drank & drugs-zanger. "Maar met Ronnie samenwerken voelt voor ons heel natuurlijk, want we hebben toch veel met elkaar gemeen."

Ronnie is naar eigen zeggen "zo'n grote fan, van BLØF in het algemeen" en had altijd al een zwak voor Omarm, dat in 2003 verscheen. "Ik vind dat Omarm sowieso thuishoort in de top vijf beste Nederlandstalige nummers ooit geschreven. Misschien is het zelfs wel de beste."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren