logo songteksten.net

Simon Cowell gelooft in comeback One Direction

LOS ANGELES - Simon Cowell ziet een comeback van One Direction wel zitten. Dat zei de producer en America's Got Talent jurylid in een gesprek met ET Online.

"Ik denk dat hun erfenis te groot is om niet op een goed moment terug te komen. Bovendien hebben ze genoeg nummers. Ik realiseerde me niet hoeveel hits ze hadden ... Wanneer zij terugkeren zal dat een reusachtige gebeurtenis zijn," aldus Cowell. "Ze doen allemaal hun eigen ding en ze zijn allemaal succesvol. Maar ik heb het gevoel dat het zal gebeuren. Ik zou het geweldig vinden", zei de muziekproducent.

De boyband werd in 2010 ontdekt door Cowell tijdens de Britse X Factor. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson kregen na de talentenjacht een platencontract en scoorden hit na hit. In 2015 stapte Zayn Malik uit de band en in 2016 besloten de resterende vier om voor minstens een jaar ieder aan een solocarrière te gaan werken.

De woorden van Cowell zullen veel fans als muziek in de oren klinken. Elke aanwijzing dat er een reünie van de band aan zit te komen, wordt met gejuich ontvangen door de 'Directioners'. Liam Payne zei eerder al dat het voor de jongens geweldig zou zijn om bij elkaar te komen voor een One Direction-festival.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren