Biografie van Davina Michelle

Van jongs af aan was Davina al overal waar ze was aan het zingen. Ze komt zelf niet uit een muzikaal gezin dus haar talent werd pas op latere leeftijd echt opgemerkt. In augustus 2016 werd ze benaderd door productie bedrijf Sub Bass Music Group om een keer een sessie te doen bij hun in de studio. Het team had haar stem gehoord in een youtube video en was erg onder de indruk. Na de sessie in de studio werden zij nog enthousiaster en ontstond er een fijne samenwerking. Er werd besloten om samen een YouTube kanaal te starten en elke week hier een cover video te uploaden. Tot op de dag van vandaag doen ze dit nog steeds elke maandag.

Na een aantal maanden kreeg wereldster P!NK via het blad Glamour New York Davina’s YouTube cover van What about us te zien en was ook zij razend enthousiast over haar stem. Glamour had de P!NK reactie gefilmd en deze video ging viraal op alle sociale media.
Het verhaal werd al snel opgemerkt door de Nederlandse pers, radio en televisie. Davina werd uitgenodigd voor grote tv programma’s en radiozenders.
Doordat de P!NK video viraal ging over de hele wereld, werd ze zelfs geboekt voor een aantal shows in de VS. De connecties die ze daar opdeed leidde tot songwriting sessies met natives in Amerika.