logo songteksten.net

Davina Michelle: Grand Prix was gewoon een festival

De Dutch Grand Prix in Zandvoort was gewoon een festival. Dat erkende zangeres Davina Michelle maandag in het programma HLF8. De zangeres trad zondag op in Zandvoort, waar zij het volkslied zong.

"Dit was een festival, en daarom lag alles onder vuur", analyseerde de zangeres in de SBS-talkshow van Johnny de Mol. Zij sprak haar steun uit naar collega's die boos waren omdat prins Bernhard hen vroeg of zij gratis wilden optreden tijdens de Dutch Grand Prix. "Wat ik deed was een ereding. Als ik was gevraagd om met een show gratis het publiek warm te houden, had ik het ook niet gedaan."

Davina denkt wel dat het demissionaire kabinet het niet meer kan maken om nu de festivals nog steeds niet door te laten gaan. De entertainmentsector was de afgelopen weken woest omdat voetbalwedstrijden en de Grand Prix wel mochten, maar festivals en concerten niet. Bij de Grand Prix liep het publiek ook heen en weer, waren er optredens en logeerden gasten op een camping. Demissionair coronaminister Hugo de Jonge erkende vrijdag te zien dat "de praktijk schuurt met de regels".

"We hebben nu laten zien dat het gewoon kan", beklemtoonde Davina in HLF8. "Er is geen verschil tussen dit evenement en de festivals. Dus let's go!"

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren