Moeder Matthew McConaughey datet met vader Hugh Grant

Door ANP, vrijdag 17 januari 2020 17:45, bron: ANP

Matthew McConaughey heeft zich opgeworpen als koppelaar. De acteur heeft zijn moeder, Mary Kathlene McCabe (88), namelijk voorgesteld aan James Grant (91), de vader van Hugh Grant. De twee gaan binnenkort zelfs samen op date.

Het idee om hun ouders te koppelen, ontstond vorige maand tijdens een dubbelinterview dat McConaughey en Grant gaven. Daarin vertelde McConaughey, die met Grant te zien is in de nieuwe film The Gentlemen, over zijn moeder en hun plannen voor Kerstmis. "Zou je 87-jarige moeder geïnteresseerd zijn in een vriendelijke, 91-jarige Engelsman?" vroeg Grant toen aan McConaughey. Daarop antwoordde de Amerikaan: "Mijn vader vertrok in 1992. Twee jaar geleden verliet haar tweede man, met wie ze negentien jaar samen was, haar. Dus ze is vrijgezel en vitaal."

Het bleef niet bij een geintje, zo blijkt nu. "Zijn vader is 91, mijn moeder is 88. Dus waarom niet?", zei Matthew in Entertainment Tonight. "Het is de bedoeling dat ze elkaar volgende week ontmoeten. En waarschijnlijk zullen we ze de rest van de nacht niet meer zien", grapte hij.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren