Özcan Akyol knipt haren BN'ers in nieuw interviewprogramma

Door ANP, woensdag 22 januari 2020 10:46, bron: ANP

Özcan 'Eus' Akyol interviewt bekende gasten in zijn nieuwe programma terwijl ze in de kappersstoel zitten. De presentator knipt en trimt de BN'ers zelf terwijl hij met ze kletst. Onder anderen Loretta Schrijver, Cornald Maas, Jan Slagter en Ronald de Boer laten zich in De geknipte gast onder handen nemen, heeft BNNVARA woensdag bekendgemaakt.

De gasten komen langs bij Eus voorafgaand aan een belangrijk evenement. Terwijl de presentator met schaar en trimmer bezig is, praat hij met hen over hun werk en privéleven.

De klanten van Eus' kapperszaak kunnen naast een knip -of trimbeurt ook rollers laten inzetten, zich laten scheren of hun wenkbrauwen door middel van threading laten bijwerken. Ze hoeven niet met klamme handen de kappersstoel in te stappen, de presentator is het kappersvak niet vreemd. "In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd."

Het vijftien minuten durende programma is vanaf 4 februari vijftien weken lang te zien op NPO 2.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren