logo songteksten.net

Jack Osbourne bereikt mijlpaal: 18 jaar zonder drank en drugs

Mooi nieuws voor Jack Osbourne. De 35-jarige zoon van Ozzy en Sharon liet via Instagram weten inmiddels al 18 jaar geen drank of drugs meer te gebruiken.

"Het is niet zo dat het makkelijker of moeilijker wordt, het is gewoon het leven zoals het is. Als iemand graag nuchter door het leven wil gaan, weet dan dat dat mogelijk is als je bereid daar hard voor te werken. Ik stuur hierbij veel liefde naar de mensen die mij gesteund hebben tijdens deze reis," aldus Jack, die als 17-jarige het besluit nam om geen alcohol meer te drinken en te stoppen met drugs. Jack begon als jonge tiener al te experimenteren en hoewel hij in eerste instantie genoot van de 'highs', bezorgden de 'lows' hem uiteindelijk een depressie.

"Ik had geen balans in mijn leven, zeker niet toen mijn moeder aan darmkanker leed. Maar die middelen lossen natuurlijk niks op, het maakt het alleen maar erger. Wat ik heel moeilijk vond, was ik naar een ontwenningskliniek ging toen we als gezin midden in de opnames van onze realityshow The Osbournes zaten en de hele wereld voor mijn gevoel meekeek. Dat is pittig voor een joch van 17 jaar," vertelde Osbourne in een eerder interview.

Eerder deze week liet Jacks zus Kelly weten dat zij na vier jaar nuchter zijn toch weer 'van de wagen viel'. "Ik ben er niet trots op, maar ik heb me herpakt. Het blijft een lastig proces. Ik houd voor mezelf voor: vandaag ben ik nuchter en morgen ook. Dan blijft het overzichtelijk."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren