logo songteksten.net

Programma Genee, Derksen en Van der Gijp werkt samen met VI

Voetbal International, het bekende voetbalmagazine en -platform, gaat samenwerken met het nieuwe programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. In hun nieuwe talkshow VI Vandaag, die vanaf maandag 10 januari op SBS6 te zien is, zullen bijvoorbeeld journalisten van het tijdschrift aanschuiven om het laatste voetbalnieuws te duiden.

Onder anderen clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis zullen hun licht laten schijnen op de ontwikkelingen bij respectievelijk Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Vooral op maandag, woensdag en vrijdag zal er in het programma veel worden gesproken over voetbal, dat daarnaast ook over politiek en entertainment gaat.

"Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag", laat directeur Televisie Marco Louwerens in een verklaring weten. "Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan"

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren