logo songteksten.net

Guns n Roses - Nederland optreden is minder dan een maand weg

Het slopende tourschema van GnR gaat door. Op 3 oktober 2021 waren ze van start gegaan in de Hard Rock Live Arena te Hollywood. Maar nu hun fantastisch concert op 21 mei in Rockville, Daytona begonnen de Gunners hun spullen te pakken om te vertrekken naar Europa. Hun eerste concerten in Lissabon en Sevilla hebben ze al achter de rug. Scandinavië en Oost-Europa staan klaar om hen met open armen te begroeten.

Groningen

23 juni komt razendsnel dichterbij voor een eenmalig optreden in Stadspark Groningen. Heb jij tickets weten te bemachtigen? Indien niet, geen zorg. Daarna doen ze nog enkele adressen aan in onder andere Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. Er zijn extra datums zoals 25 juni in Clisson (Frankrijk), 13 juli in Wenen (Oostenrijk) en 15 juli in het Duitse Hannover. Toch wacht je beter niet meer te lang, want rockfans gaan tot het uiterste om deze legendarische band aan het werk te kunnen zien.

Rocklegendes op rollen naast elkaar

Guns n Roses zijn echte legendes van de rock. Ze hebben meer dan 100 miljoen platen verkocht, waaronder 30 miljoen exemplaren van Appetite for Destruction; daarmee is dit het best verkochte debuutalbum in de muziekgeschiedenis. De band is ook één van de weinige waarvoor de software ontwikkelaar NetEnt een gokkasten spel heeft gecreëerd; als dat geen eer is! Die slotsmachine kun je vinden bij de meeste beste casino's online. Je ziet Axl, Dizzy, Richard, Frank, Duff, Slash en Melissa aan het werk op een virtueel concert. Een soundtrack bedenken bij het spel was niet moeilijk; daarvoor heeft de hard rock band meer dan voldoende uitstekende songs.

Iconen van de rock muziek

Het indrukwekkende van GnR is dat ze nooit lijken oud te worden. Hun oprichting dateert van 1985, maar de lyrics en muziek die van hun hand komt wordt nooit ouderwets. Dit is het soort groepen dat telkens opnieuw voor muzikale verrassingen zorgt en met hun songs de luisteraars blijven boeien. Slechts weinige bands kunnen zo'n wapenfeit aanvoeren. In een interview meenden ze ook dat "the kids" diegenen zijn waarvoor ze steeds weer het beste van zich geven, bij het schrijven van hun hits, de opnames in studio of live, bij het vastleggen van een gigantische tournee door de hele muziekminnende wereld.

They're f'n back ... van nooit weggeweest en met een nieuw repertorium!

Waar je ook naartoe gaat om Axl en companen aan het werk te zien, dicht bij huis in Groningen of verder weg, je mag er zeker van zijn dat ze een aantal van hun klassiekers zullen brengen. Maar je mag definitief ook materiaal verwachten van hun nieuwe album Hard Skool dat ze uitbrachten in september 2021. Wist je dat je dit kunt downloaden in hun G&R online shop? Bereid je alvast mentaal voor op Groningen met Absurd, Don't Cry and You're Crazy.

Laatst gewijzigd op: 11 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren