logo songteksten.net

Alle artikelen in Concert

De reden om een goede tas mee te nemen naar je favoriete concert

Het is tijd om je voor te bereiden op het ultieme avondje uit: je favoriete concert. En terwijl je je outfit perfectioneert en je kaartjes veilig in je zak stopt, is er één belangrijk detail dat niet over het hoofd mag worden gezien, is een goede tas. Toch zien we dat lang niet iedereen hier goed over nadenkt en vaak drukker is met de rest van de outfit, wat ook logisch is. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat ook jij je afvraagt waarom een goede tas ontzettend handig kan zijn, vertellen we je er graag wat meer over.

Lees verder

De beste meezingconcerten van Nederland

Ben je groots fan van muziek en vind je het heerlijk om mee te zingen met de liedjes waar jij van houdt? Dan is het misschien wel eens leuk om naar een concert te gaan waar je lekker mee kunt zingen! Daarom hebben wij hieronder de beste meezingconcerten van Nederland voor je op een rij gezet, zodat je deze alvast in je agenda kunt noteren.

Lees verder

De beste concerten van 2023

Er is nog altijd een grote vraag naar live concerten. Muziekfans hebben er heel wat voor over om hun favoriete artiesten te zien. Wij hebben de beste concerten die in 2023 op eigen bodem zullen plaatsvinden op een rijtje gezet.

Lees verder

Guns n Roses - Nederland optreden is minder dan een maand weg

Het slopende tourschema van GnR gaat door. Op 3 oktober 2021 waren ze van start gegaan in de Hard Rock Live Arena te Hollywood. Maar nu hun fantastisch concert op 21 mei in Rockville, Daytona begonnen de Gunners hun spullen te pakken om te vertrekken naar Europa. Hun eerste concerten in Lissabon en Sevilla hebben ze al achter de rug. Scandinavië en Oost-Europa staan klaar om hen met open armen te begroeten.

Lees verder