logo songteksten.net

De beste meezingconcerten van Nederland

Ben je groots fan van muziek en vind je het heerlijk om mee te zingen met de liedjes waar jij van houdt? Dan is het misschien wel eens leuk om naar een concert te gaan waar je lekker mee kunt zingen! Daarom hebben wij hieronder de beste meezingconcerten van Nederland voor je op een rij gezet, zodat je deze alvast in je agenda kunt noteren.

1. De Vrienden van Amstel LIVE

Ieder jaar kun je meezingen met de leukste en beste nummers van verschillende artiesten: we hebben het over De Vrienden van Amstel LIVE. Vaak vindt dit meezingconcert niet op een dag plaats, maar op verschillende dagen. Iedere dag komen er weer artiesten het podium op en jou en alle andere bezoekers een feestelijke tijd te bezorgen. Tijdens De Vrienden van Amstel LIVE is het namelijk ook vaak een groot feest! Bekijk in de concerten lijst wanneer De Vrienden van Amstel LIVE plaatsvindt en scoor alvast je tickets, zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn.

2. Holland Zingt Hazes

Kun jij je helemaal vinden in de muziek van Andre Hazes en ken jij alle nummers? Dan is een concert zoals Holland Zingt Hazes een aanrader. Tijdens dit concert kun je overigens niet alleen genieten van de muziek van Andre Hazes: ook kun je andere artiesten op het podium zien verschijnen. Wil jij ook dit jaar weer bij Holland Zingt Hazes zijn? Scoor dan nu alvast je Holland Zingt Hazes tickets.

3. The Streamers

In de tijd van corona is er een zanggroep opgericht met diverse artiesten van Nederlandse bodem. Gelukkig zijn te tegenwoordig nog steeds bezig met te gekke optredens. Zo kun je van ze genieten tijdens de feestdagen en kun je diverse concerten bezoeken. Bekende artiesten die meedoen bij de Streamers zijn onder andere Kraantje Pappie, Emma Heesters, Guus Meeuwis, Claude en nog veel meer. Je kunt dus gerust een avondje genieten van deze fantastische Nederlandse artiesten. Zorg er wel voor dat je je tickets scoort om op die manier toegang te krijgen tot een concert.

4. Toppers in Concert

Geniet van Nederlandstalige muziek bij Toppers in Concert! Tijdens dit concert staan een aantal grote Nederlandse artiesten, waaronder Gerard Joling, op het podium die er een groot spektakel van maken. Al jaren op rij bestaat de Toppers in Concert en ook het aankomende jaar komt er weer een concert van hen aan. Dat betekent dat je weer volop kunt meezingen!

Laatst gewijzigd op: 2 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren