logo songteksten.net

De beste concerten van 2023

Er is nog altijd een grote vraag naar live concerten. Muziekfans hebben er heel wat voor over om hun favoriete artiesten te zien. Wij hebben de beste concerten die in 2023 op eigen bodem zullen plaatsvinden op een rijtje gezet.

Zo krijg bemachtig je een concertkaartje

Een hoop concerten zijn snel uitverkocht, dus zorg ervoor dat je precies weet wanneer de kaartverkoop van start gaat. Ga naar een officieel verkoopkanaal en zorgt dat je ruim van tevoren online in de rij gaat staan. Op deze manier word je direct in de wachtrij geplaatst wanneer de kaartverkoop van start gaat en heb je meer kans op een goede zitplaats of staanplaats. Tijdens het wachten hoef je overigens niets te doen, want de website verwijst je vanzelf door naar de ticketverkoop. Je hebt dus alle tijd om even een serie te kijken, iets te eten of een gokje te wagen in een online casino België. Voor artiesten die minder bekend zijn kun je vaak wat gemakkelijker een ticket bemachtigen.

Justin Bieber - The Justice World Tour

11, 13 en 14 januari 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam De vierde concerttour van de Canadese zanger Justin Bieber werd voorheen bekend gemaakt als The Changes Tour en The Justin Bieber World Tour. De tour is ter ondersteuning van zowel het vijfde als zesde studioalbum van Justin Bieber: Changes en Justice.

Måneskin - Loud Kids Get Louder

27 februari 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam De tour van Måneskin zal dit najaar van start gaan en tot in de vroege maanden van het nieuwe jaar duren. De tour zou eigenlijk eerder dit jaar al plaatsvinden, maar moest verplaatst worden. De nieuw hernoemde tour heeft Loud Kids Get Louder in plaats van het eerder Loud Kids.

Stromae - Multitude

13 - 15 april 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam De Belgische zanger Paul Van Haver, beter bekend als Stromae is momenteel bezig met zijn wereldwijde tour. De tour is ter ondersteuning van zijn album Multitude wat uitkwam op 4 maart 2022. Tijdens de Multitude Tour gaat Stromae maar liefst 12 landen af en geeft de zanger 59 concerten.

Avril Lavigne - Love Sux Tour

14 april 2023 in AFAS Live in Amsterdam Tijdens haar aankomende Europese tournee is momenteel al op pad en is voorlopig nog onder pannen tot en met mei 2023. Avril Lavigne’s tour stopt met name in de grote steden. De bezoekers van haar Canadese tours hebben geluk, zij zullen hoogst waarschijnlijk een liveshow te horen krijgen.

Bruce Springsteen & The E Street Band - 2023 Tour

25 & 27 mei 2023 in de Johan Cruijff ArenA Het koste niet veel tijd voordat Bruce Springsteen en The E Street Band meer dan een miljoen tickets verkochten. Na het succes van de kaartverkoop besloten de artiesten nog meer nieuwe shows toe te voegen, waaronder in Amsterdam. Zodoende heb je volgend jaar twee keer de kans om dit iconische concert bij te wonen.

Hans Zimmer - Europe Tour 2023

10 juni 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam Gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen voor het begeerde Hans Zimmer concert kunnen rekenen op een topklasse livebande en orkest. De Hans Zimmer Live - Europe Tour 2023 gaat volgend jaar mei van start.

Shawn Mendes - Wonder The World Tour

15 & 16 juli 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam Fans van Shawn Mendes op gelet, want de Amerikaanse zanger komt volgend jaar ons kleine kikkerlandje bezoeken. Ook deze concert zou in eerste instantie eerder plaatsvinden, maar door reisbeperkingen werd de tour uitgesteld.

Celine Dion - Courage World Tour

26, 27 en 29 augustus 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam Het leek even niet zo goed te gaan met de Canadese zangeres Celine Dion nadat ze in een eerder bericht aangaf last te hebben van aanhoudende gezondheidsproblemen. Hopelijk zal Celine Dion zich volgend jaar weer helemaal 100 procent voelen. De Courage World Tour belooft in ieder geval een adembenemend concert te worden.

Laatst gewijzigd op: 1 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren