Holiday On Ice na vier jaar terug naar Nederland

Door ANP, dinsdag 3 december 2019 15:20, bron: ANP

Holiday On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. In november en december 2020 is de nieuwe show Supernova - Journey to the stars, te zien in Zwolle, Maastricht, Groningen en Amsterdam. Dit kondigde Holiday On Ice dinsdag aan.

De meerjarige Europese tournee ging afgelopen week in Duitsland in première, waarbij het publiek de kunstschaatsers niet alleen op het ijs zag glijden, maar ook boven de ijsvloer zag vliegen. "Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden", zegt producent Peter O’Keeffe.

"We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met Supernova onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid."

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië.

Zaterdag 7 december zullen enkele van de sterren van de ijsshow acte de présence geven in de nieuwe reeks Dancing on Ice op SBS6. De kaartverkoop voor de shows begint dinsdag 10 december om 10.00 uur via Eventim.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren