AnnaLynne McCord neemt sneer naar BH90210 terug

Door ANP, vrijdag 6 december 2019 03:53, bron: ANP

Toen revivalserie BH90210 vorige maand na een seizoen van de buis werd gehaald, liet AnnaLynne McCord weten dat ze dat "zo grappig" vond. Die woorden neemt de actrice, die zelf te zien was in reboot 90210, nu terug.

"Ik heb daar eigenlijk helemaal niet om gelachen", aldus McCord tegenover Us Magazine. De actrice speelde tussen 2008 en 2013 vijf seizoenen lang Naomi Clark in 90210, dat het wel en wee van de studenten van de West Beverly Hills High School oppakte zo'n tien jaar nadat de originele serie zich daar afspeelde. "Ik ben erg dankbaar dat 90210 in de jaren 90 was wat het was, want dat heeft ons dat geweldige platform gegeven."

Wel is er volgens de actrice sprake van rivaliteit tussen de cast van die show, en de acteurs uit het originele Beverly Hills, 90210. McCord zegt dat iemand die betrokken was bij beide producties haar ooit heeft verteld dat de originele cast "jullie 90210 niet ziet als een onderdeel van 90210." Vandaar dat ze het in eerste instantie "grappig" noemde dat de serie die die acteurs dit najaar uitbracht flopte.

Een maand later heeft ze aardigere woorden voor haar voorgangers. "Ze zijn iconisch", aldus de 32-actrice over de originele cast met onder meer Jason Priestley, Tori Spelling, Luke Perry, Shannen Doherty en Ian Ziering in de gelederen. "Wat zij ook doen, het zal altijd iedereens aandacht hebben. Als je de eerste bent die een tienerserie maakt, dan heb je voor impact gezorgd. Ze zullen altijd iconen blijven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren