logo songteksten.net

Miley Cyrus zet tatoeage om haar vrijheid te vieren

Dat Miley Cyrus niet in zak en as zit om haar stukgelopen huwelijk met Liam Hemsworth werd de afgelopen maanden vrij duidelijk. De zangeres onderstreept dat eens temeer met haar nieuwe tatoeage. Miley heeft het woord 'freedom', oftewel vrijheid, op haar hand laten zetten. Dit meldt People.

Miley's tattoo artist Daniel Winter, beter bekend onder zijn artiestennaam Winter Stone, deelde op Instagram foto's van zijn laatste werkje. Ook postte hij een kiekje van een andere tatoeage die hij bij Cyrus zette, een persoonlijke boodschap van Yoko Ono. "Ik ben trots op je, Yoko", in het handschrift van de weduwe van John Lennon. Miley en Yoko kennen elkaar via Sean Lennon, Yoko's zoon, met wie de zangeres vorig jaar het kerstnummer Happy Xmas opnam. Dit was een cover van het origineel dat John en Yoko in 1971 maakten.

Afgelopen augustus vroeg Hemsworth na slechts 7 maanden huwelijk de scheiding van Cyrus aan, die direct daarna een korte romance aanging met Kaitlynn Carter. Dat samenzijn strandde eind september, waarna de voormalige Hannah Montana-ster een relatie aanknoopte met de Australische muzikant Cody Simpson. Samen met hem liet ze ook al een tatoeage zetten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren