logo songteksten.net

André Hazes maakt zijn Bridget gek met gespierde torso

André Hazes beult zich niet voor niets af in de sportschool. De spierbundels van de zanger vallen duidelijk in de smaak bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland.

André deelde maandagochtend weer een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. "We gaan voor die Mens Health broer", schreef hij bij de foto die hij in de sportschool maakte. Bridget was er als de kippen bij en reageerde als eerste op het portret van haar geliefde. "Maak me gek!", reageerde de presentatrice, gevolgd door een hartje.

De vonk tussen André en Bridget sloeg bijna een maand geleden over. De twee staken hun ontluikende liefde niet onder stoelen of banken, wat voor een ware mediastorm zorgde. Dat André verliefd is op Bridget, kwam naar buiten kort nadat hij bekendmaakte dat zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg definitief had beëindigd. André en Monique hebben samen een zoon, de 3-jarige André.

Vorige week genoten de tortelduifjes van een uitje naar dé stad van de liefde, Parijs. Bridget heeft inmiddels de zegen van moeder Rachel Hazes gekregen. "We hebben de grootste gein met elkaar", zei de weduwe van André Hazes vorige week. "Ze is echt leuk, ik ben echt blij met haar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren