Doek valt voor talkshow Jeroen Pauw

Door ANP, maandag 9 december 2019 13:46, bron: ANP

Het doek valt voor de talkshow Pauw. Jeroen Pauw keert in het nieuwe jaar niet terug achter de tafel, maakte hij maandag bekend via Instagram. Hij gaat "andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio".

"De komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt", schrijft Jeroen bij een foto waarop een kleed over zijn beroemde talkshowtafel ligt. Hij maakt zich op voor "andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het 'gesprek van de dag' en de 'waan van de week'". "Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven."

Jeroen is sinds 2006 op de buis met een latenighttalkshow, tot 2014 deed hij dat samen met Paul Witteman. Hij hoopt dat de kijkers hem de komende twee weken nog trouw blijven. "Dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren