logo songteksten.net

Vanilla Ice ontkent Bieber-kritiek

(Novum) - Vanilla Ice ontkent dat hij kritiek heeft geuit op Justin Bieber. In een interview met de Canadese editie van nieuwssite Huffington Post zei de rapper dat de carrière van Bieber geen lang leven beschoren is. Rob van Winkle, zoals de rapper echt heet, zag overeenkomsten tussen zichzelf en Bieber.

Van Winkle was 16 jaar toen hij zijn enige grote hit boekte. In 1990 stond hij in de hitlijsten met het nummer Ice Ice Baby. Hij verdween daarna uit de belangstelling en zou gezegd hebben dat de 17-jarige Bieber hetzelfde lot wacht. Tegenover het Amerikaanse entertainmentprogramma Acces Hollywood krabbelt Vanilla Ice nu terug.

"Dat is geen uitspraak van mij, het is een leugen", zegt de 43-jarige rapper. "Ik ben bevriend met Justin en zijn familie. Ik denk dat hij erg getalenteerd is en een lange carrière voor de boeg heeft."

The Huffington Post blijft bij de weergave van het interview en zegt het gesprek opgenomen te hebben. "Vanilla Ice ontkent zijn uitspraken, maar wij hebben de audio-opnamen nog", staat in een verklaring op de site. "Misschien is de rapper simpelweg vergeten wat hij gezegd heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren