logo songteksten.net

Priester redde huwelijk Cardi B en Offset

Cardi B heeft geschiedenis geschreven door als eerste rapper de cover van de Amerikaanse Vogue te sieren, waarop ze samen met haar dochtertje Kulture prijkt. De 27-jarige ster laat in een interview met het modetijdschrift weten hard gevochten te hebben voor haar wankelende huwelijk met echtgenoot Offset, van wie ze een aantal maanden geleden nog wilde scheiden nadat bleek dat hij was vreemdgegaan.

"Elk huisje heeft zijn kruisje. Maar ik geloof in vergiffenis, daar hebben zowel mijn man als ik beide voor gebeden. We hebben met priesters gesproken die ons inzichten verschaften. Toen kwamen we op een punt van: het is jij en ik tegen de rest van de wereld. Hij is mijn rots in de branding en ik voor hem andersom ook. Dus als je vreemdgaat, bedrieg je de persoon die altijd achter je staat. Waarom zou je zoiets doen? Toen zijn we tot de conclusie gekomen dat monogamie de enige manier is waarop dit gaat werken," aldus Cardi.

Voorheen gingen de rapper en Offset elkaar fysiek te lijf als ze ruzie kregen, iets wat ze beide niet meer willen. "Dan kregen we woorden en gingen we op de vuist met elkaar, wat natuurlijk helemaal uit de hand liep."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren