Bodyguards Justin Timberlake schroeven beveiliging op na incident

Door ANP, dinsdag 10 december 2019 02:50, bron: ANP

De foto's van Justin Timberlake, waarop hij in dronken toestand te zien is met zijn collega Alisha Wainwright, hebben voor zoveel oproer gezorgd dat het beveiligingsteam van de zanger maatregelen neemt. "Dit mag nooit meer gebeuren," heeft een bron laten weten aan Radar Online.

"Hoe is het mogelijk dat hij in beschonken toestand ergens op een balkon in New Orleans zat? Waar was zijn beveiliging? Hoe vervelend deze flirterige foto's, waarop hij haar hand vasthield en haar hand op zijn been lag, ook waren voor hem en zijn familie; had het nog veel erger kunnen aflopen. Maar geloof me dat er koppen zullen rollen als zijn security er vanaf nu niet voor zorgt dat hij onder geen enkel beding meer in een dergelijke situatie terechtkomt. Als er nog een keer een drankje met de crew wordt gedaan, gebeurt dat in een privégedeelte van een bar en niet op een balkon of voor een raam," meldt de insider.

Timberlake bood enkele dagen na het voorval publiekelijk zijn excuses aan voor het ontstane ongemak voor zijn vrouw Jessica Biel en hun familie. "Ik had teveel gedronken en had beter moeten weten. Dit is niet het voorbeeld dat ik mijn zoon wil geven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten