Doodsoorzaak rapper Juice Wrld nog steeds een vraagteken

Door ANP, dinsdag 10 december 2019 08:41, bron: ANP

Wat de 21-jarige rapper Juice Wrld fataal is geworden is nog steeds een vraagteken. Uit de autopsie is geen duidelijke doodsoorzaak gebleken, meldt CBS Chicago.

Het wachten is nu op de uitslag van aanvullend onderzoek. De patholoog-anatoom neemt onder meer het cardiovasculair- en zenuwstelsel van de rapper nader onder de loep. Ook wordt nog gewacht op de uitslag van het toxicologisch onderzoek.

Hoewel er nog geen officiële doodsoorzaak bekend is, wordt er druk gespeculeerd. Zo zou er aan boord van Juice Wrld's privéjet een flinke lading drugs en wapens zijn gevonden. Ook doen geruchten de ronde over het medicijngebruik van de rapper, die eerder dit jaar op Twitter door liet schemeren klaar te zijn met zijn verslaving aan codeïne. "Een verslaving wordt iedereen fataal, maar je kunt het overwinnen."

Juice Wrld, geboren als Jarad Anthony Higgins, stierf zondag in een ziekenhuis in Chicago nadat hij op de luchthaven onwel was geworden. De rapper brak vorig jaar door met het nummer Lucid Dreams, dat ook in Nederland een bescheiden hit was.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren