logo songteksten.net

Amy Winehouse dood in woning Londen gevonden

(Novum) - De Britse zangeres Amy Winehouse is zaterdagmiddag dood aangetroffen in haar woning in Noord-Londen. Dat heeft de politie bevestigd.

De 27-jarige Winehouse werd om 15.54 uur Britse tijd door hulpdiensten gevonden in haar woning in het district Camden. Twee ambulanceteams werden naar het huis gestuurd, maar de zangeres was bij hun aankomst al overleden. De oorzaak van haar overlijden is nog niet bekend.

De hele straat waar de woning van Winehouse staat, is afgezet door de politie. Agenten houden het toegestroomde publiek op afstand.

De zangeres kampte gedurende haar hele carrière met drank- en drugsproblemen. De afgelopen maand annuleerde ze nog een reeks optredens, nadat ze een beroerd concert gaf. Maandagavond zou ze een optreden geven in de Verenigde Staten, in de New Yorkse jazzclub Blue Note. Haar vader Mitch Winehouse was reeds daar om het optreden voor te bereiden. Toen hij van het overlijden van zijn dochter hoorde, is hij direct teruggekeerd naar Londen om bij zijn familie te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren