André Hazes en Privé lossen zaak cover zoontje op

Door ANP, woensdag 11 december 2019 11:55, bron: ANP

André Hazes en weekblad Privé hebben de zaak rond de cover met Andrés zoontje afgehandeld. Dat heeft Royce de Vries, de advocaat van de zanger, woensdag bevestigd.

André klaagde het blad aan om de recente omslag met daarop een foto van het 3-jarige jongetje met daarbij de tekst 'Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit', doelend op de recente breuk tussen André en Monique en de nieuwe relatie van de zanger met Bridget Maasland. Hoofdredacteur Evert Santegoeds verdedigde de omslag in eerste instantie, maar ze zijn er nu toch uit gekomen. "Hoewel André Hazes en zijn ex-partner Monique wel iets gewend zijn als het gaat om media-aandacht en dientengevolge veel over hun kant laten gaan, was de coverfoto van hun zoontje André jr. met begeleidende kopteksten in hun ogen grensoverschrijdend en weigerden zij dit te accepteren. Hoewel weekblad Privé aanvankelijk de coverkeuze verdedigde, is de directie/hoofdredactie na correspondentie en contacten met ons kantoor uiteindelijk tot een ander inzicht gekomen", aldus De Vries.

Santegoeds heeft spijt betuigd in een column en daarnaast heeft Privé een bedrag overgemaakt aan FKK Animal Rescue op Bonaire. "Over de hoogte van het bedrag worden geen mededelingen gedaan. De zaak is hiermee afgesloten."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren