logo songteksten.net

Sterren geschokt door dood Amy Winehouse

(Novum) - Verschillende beroemdheden hebben geschokt gereageerd op het overlijden van Amy Winehouse. De Britse zangeres overleed zaterdagmiddag in haar Londense woning.

"Ik kan momenteel niet eens ademen, omdat ik zo hard huil. Ik heb net een van mijn beste vrienden verloren", laat Kelly Osbourne weten op Twitter. "Ik zal voor altijd van je houden Amy en ik zal de echte jij nooit vergeten."

Osbourne en Winehouse gingen geregeld samen op stap. De 26-jarige Kelly, bekend van de realityserie The Osbournes, hielp haar vriendin meerdere malen naar een afkickkliniek te gaan. Osbourne heeft een pauze op Twitter aangekondigd om het verlies van haar vriendin te verwerken. "Bedankt voor jullie steun", twitterde ze zaterdagavond.

"Wat een triest nieuws over Amy Winehouse. Mijn gedachten gaan uit naar haar familie", schrijft voormalig Spice Girl Emma Bunton.

Glamourmodel Katie Price reageert vol ongeloof. "Mijn god: Amy Winehouse dood gevonden. Tragisch", laat ze weten. "Mijn gedachten gaan uit naar haar familie."

Ook in de Verenigde Staten is het nieuws hard aangekomen. "Lieve Amy, je hebt een enorme impact gehad op de muziekindustrie en de wereld, in een zeer korte tijd - te kort", twittert Rihanna. "Mijn hart doet oprecht pijn."

"Ik ben zo verdrietig met het nieuws van de dood van Amy Winehouse. Ik ben zo blij je te hebben gekend Amy… rust in vrede", laat Usher weten. "Je bent veel te vroeg heengegaan, we zullen je missen."

Sean Kingston kan het niet geloven dat de zangeres niet meer is. "Wow, dit kan niet waar zijn, Amy Winehouse is dood? Ik was een groot fan, ik hield van die vrouw." De zanger keek enige tijd geleden zelf nog de dood in de ogen, nadat hij met zijn waterscooter tegen een brug knalde. Hij verbleef enige tijd in kritieke toestand in het ziekenhuis, maar is er inmiddels weer bovenop.

"Wat een dieptriest nieuws over Amy Winehouse. Ik hoop dat haar geplaagde ziel rust vindt", twittert Demi Moore. Ook Kim Kardashian is van de kaart door het overlijden van de zangeres. "Ik heb net het nieuws over het overlijden van Amy Winehouse gehoord. Wat een groot talent. Ik bid dat ze op een betere plaats is en rust heeft gevonden."

De organisatie achter de Grammy Awards betreurt het overlijden van Winehouse. Ze was de eerste Britse artiest die vijf Grammy's won. "Ze zal eeuwig worden herinnerd voor haar immense talent en haar muziek zal generaties lang voortleven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren