Tori Spelling: ik was erg onzeker tijdens Beverly Hills 90210

Door ANP, vrijdag 13 december 2019 03:13, bron: ANP

Hoewel ze van de buitenkant het perfecte leventje leek te leiden als dochter van een miljardair en een van de sterren was uit de populaire jaren '90 serie Beverly Hills 90210, voelde Tori Spelling (46) zich in die periode helemaal niet zo gelukkig. Sterker nog, de actrice was enorm onzeker en 'voelde zich nooit mooi genoeg'. Dit laat Tori weten in een openhartige Instagram-post.

"Ik was een jonge tiener die zich nooit goed genoeg voelde. Tegelijkertijd speelde ik een rol in een van de populairste televisieseries, waarin ik een knappe tiener vertolkte, die het helemaal voor elkaar had. Donna Martin was een personage waar meisjes tegenop keken en waar jongens verliefd op werden. Zodra de camera's uit gingen voelde ik me allesbehalve knap en al helemaal niet mezelf," aldus Tori.

"Als ik nu terugkijk op die tijd geef ik dat meisje dat ik toen was een schouderklopje. Want ze deed het toch maar mooi. Ik zou willen dat ik haar toen een dikke knuffel had kunnen geven en haar had kunnen zeggen dat ze meer dan goed en genoeg was. En dat ze mooi was zoals ze er toen uitzag. Het tienerleven is best wel zwaar soms, omdat die groep aan zoveel verwachtingen moet voldoen. Laat staan als je op die leeftijd door miljoenen mensen wereldwijd wekelijks bekeken wordt. Begrijp me niet verkeerd, het was een fantastische tijd! De mensen met wie ik zowel voor als achter de camera heb gewerkt zijn vrienden voor het leven geworden. Ik zou alleen willen dat ik het mezelf destijds niet zo moeilijk had gemaakt door zo streng voor mezelf te zijn."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren