logo songteksten.net

Tweehonderdste aflevering Ik Vertrek haalt kijkers binnen

De tweehonderdste aflevering van het NPO-1 programma Ik Vertrek heeft het een na grootste aantal kijkers getrokken op de zaterdagavond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Zo'n 1,2 miljoen Nederlanders zapten naar het programma, waarin gezinnen naar een ander land trekken om daar hun geluk te beproeven. In deze aflevering was het aan de Familie Freeling om in Italië een eeuwenoude boerderij op te knappen en een succesvolle camping te beginnen. Het NOS journaal van 20:00 eindigde op plek één met 1,7 miljoen kijkers.

Ook andere NPO-1 programma's eindigden hoog in de top 10. Kassa kwam uit op plek vier met meer dan 1,1 miljoen kijkers en EenVandaag stond op de zesde plek met bijna 900.000 kijkers. Schaatsprogramma De IJzersterkste wist iets meer dan 850.000 mensen te boeien. Studio Sport en het NOS journaal van 18:00 eindigden op plek drie en vijf.

SBS6 wist ook de kijkers te vinden met precies 800.000 kijkers voor Hart van Nederland, en iets meer dan 700.000 voor Dancing on Ice. RTL 4 sloot de top 10 af met het Half Acht Nieuws.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren