Diddy eert overleden ex Kim op haar verjaardag

Door ANP, maandag 16 december 2019 05:04, views: 16, bron: ANP

Een dag na zijn eigen grote verjaardagsfeest, stond Diddy zondag stil bij wat de 49e verjaardag van zijn ex Kim Porter was geweest. "Vandaag vieren we jouw leven", schrijft hij bij een filmpje op Instagram, waarin allerlei foto's en video's van Kim, Diddy en hun kinderen te zien zijn.

Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, en Kim waren meer dan tien jaar samen en na het einde van hun relatie nog goed bevriend. Het oud-model overleed vorig jaar onverwacht aan de gevolgen van een longontsteking. Ze liet vier kinderen achter: de nu 12-jarige tweeling D'Lila en Jessie en zoon Christian (21) die ze met Diddy kreeg, en Quincy (28) uit een eerdere relatie.

"Er zijn geen woorden genoeg om uit te leggen hoeveel we je missen", schrijft de muzikant in zijn post. "Fijne verjaardag schat."

Zaterdag vierde Diddy zijn eigen verjaardag. Hij werd eigenlijk vorige maand al 50, maar besloot tot dit weekend te wachten met zijn feestje. Daar verzorgden Mary J Blige, Usher en Lil' Kim optredens en gaven onder meer Jay-Z en Beyoncé, Kanye West en Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Dr. Dre, Pharrell Williams en Post Malone acte de présence.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten