logo songteksten.net

Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor op strand van Scheveningen

De Puerto Ricaanse latinster Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor. Op 4 juli 2020 maakt hij zijn opwachting op het strand van Scheveningen, wat de nieuwe locatie wordt van Europa’s grootste Latin & Caribbean Festival. Vrijdag om 10.00 uur begint de kaartverkoop. Komende weken wordt de hele line-up bekendgemaakt.

Ozuna mag zich inmiddels de new king of reggaeton noemen. Hij heeft samengewerkt met onder anderen Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G en J Balvin en heeft momenteel de meeste video’s met meer dan een miljard views op YouTube. Daarnaast groeide hij, met een contract van 100 miljoen bij Sony Music, uit tot de bestbetaalde artiest van 2019.

De organisatie heeft bewust voor het strand van Scheveningen als nieuwe locatie gekozen: "We hebben in de afgelopen jaren met artiesten als Bad Bunny, J Balvin en Karol G op het podium, steeds uitverkochte edities gehad in Amsterdam en Rotterdam. Daarom hebben we gezocht naar uitbreiding die we hebben gevonden in Scheveningen, waar we ongeveer 30.000 bezoekers kunnen verwelkomen. Dat biedt ons de mogelijkheid om nog meer nationale en internationale muziekliefhebbers te ontvangen."

Pal Mundo bouwt op het Scheveningse strand vier verschillende podia met elk hun eigen sound: de Pal Mundo Main, Caribbean, Tropical en Favela Stage.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren