logo songteksten.net

Uitvaart Johnny Hoes vrijdag in Weert

(Novum) - Johnny Hoes wordt vrijdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. De uitvaart van de smartlaplegende, die zaterdag op 94-jarige leeftijd stierf, vindt plaats in zijn woonplaats Weert. Het publiek kan donderdag afscheid nemen van de 'koning van de smartlap'.

De uitvaart van Hoes vindt op verzoek van Hoes in besloten kring plaats. De zanger overleefde zijn echtgenote en twee dochters, maar laat twaalf kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen na. Zij zullen hun opa en overgrootvader naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Het publiek kan donderdagavond afscheid nemen van Hoes. In de Telstar Studio's in Weert is van 18.00 uur tot 21.00 uur een openbare condoleancebijeenkomst. Condoleren kan ook via internet, op condoleance.nl zijn inmiddels ruim tweehonderd steunbetuigingen geplaatst.

Ook de TROS staat stil bij het overlijden van Hoes. Sterren.nl, het digitale themakanaal van de omroep, nam vorig jaar nog een interview op met de zanger. Het gesprek wordt donderdag om 16.30 uur uitgezonden op Nederland 1.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren